Spännande nyheter inom spelbranschen

Vi har ett väldigt spännande år i branschen med fantastiska spelsläpp som redan kommit, och ännu fler som är på väg. De stora tillverkarna har tagit ett stort steg fram, samtidigt som många nya uppstickare också har tagit plats och överraskat positivt. Det ser ut som om 2018 kommer bli det bästa året hittills.Det är fullt ös bland spelleverantörerna och till exempel NetEnt och Betsoft matar på med spel i princip varje månad. Här finns spännande speltitlar som Tiger’s Claw från Betsoft som är fullspäckad med scatters och wilds och den fartfyllda sloten Miami Pursuit från NetEnt, som är en slot det går undan i.

Andra spännande nyheter

Yggdrasil har även de släppt en slot, Ozwin’s Jackpots, där en urgammal förbannelse sätter stämningen. Även den mindre spelutvecklaren Elk Studios kom med en nyhet i sloten Wild Seas där det stormar rejält på haven. NetEnt släppte även den spännande sloten Universal Monsters: The Phantom’s Curse i januari och som ingår i deras filmserie-slots.Quickspin och Microgaming är inte sämre de och här har den förstnämnda levererat en slot med det nordiska temat, Northern Sky. En vacker och magisk slot. Från Microgaming hittar vi den gulliga sloten med sex lurviga figurer, Furballs, och här snurrar inte symbolerna fram utan fyller på ovanifrån efter en vinst.

Framtida slots

2018 kommer att vara fullmatad med spel. Mycket tack vare att det under sommaren pågår ett VM i fotboll. Det nappade Betsafe på och levererade Goal Smash Roulette i tid för sommarens höjdpunkt. Och på tal om framtiden så har Play’n Go lanserat Planet Fortune, som just utspelar sig i framtiden.Halva året har bara gått och det finns redan en uppsjö med spännande slots att testa. NetEnt är förstås storproducent men även övriga spelutvecklare har ökat sin produktion och framförallt variation i vad som erbjuds till alla spelare. Missa inte alla härliga slots och bordsspel med olika tema och innovativa funktioner!